Anotace: ...
já dumám ..o tom co je to vlastně ..tao..
nepostižitelnost,neuchopitelnost žití..okamžiku..
ST skvělý text to je
18.03.2009 13:22:00 | Mbonita
Tvá báseň je pěkná, ale prosím Tě, hezky spinkej. Já jsem také nespal, kdosi mi řekl, že prý kvůli jedné krásné ženě, kterou jsem trápil. A teď ji prosím, aby mi odpustila.
18.03.2009 12:38:00 | Skalsky Pavel
Je zajímavý, jak je toto téma v různých proměnách teď na Literu probíráno, jako bychom cítili stále víc jeho aktuálnost...
18.03.2009 10:00:00 | 6thSun