Carpe diem
Anotace: trochu starší tvorba..
Jsem bůh i ďábel,
jsem den a noc,
a nade vším živým
jen já mám moc.
Nemám žádných přátel
a neznám soucit,
i tys můj otrok,
takový mám pocit.
Teď myslíš na mě,
a posloucháš můj hlas.
Jsem tvůj zlý sen,
říkají mi čas.
Přečteno 322x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Kapka, Mounkey, labuť, Zasr. romantik, Mbonita, nejsembásník, Žqáry, Hazentla, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)