Chci zapomenout
Chci zapomenout,
ne všechny krásné časy.
Chci zapomenout,
všechny života krásy.
Chci smýt,
všechny bolavé vzpomínky.
Chci smýt,
dobu,na kterou mám na tebe upomínky.
Chci smést,
všechno,co s tebou souvisí.
Chci smést,
tebe, na tom vše závisí...
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, Alasea, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)