Anotace: Váhala jsem zda to dát sem, ale zvědavost, jestli i tohle budete tipovat mě přemohla :-) a třeba tam někdo nájde inotaj(e), možno tam něco i je :)
... naštěstí vím o čem je řeč ... a tak se nemusím červenat ... i když ... před půlrokem ...
19.03.2009 20:32:00 | JardaCH
nezahnali, ale minulý rok mi podobný projekt jedna orchidej taky pomohla přežít
19.03.2009 18:54:00 | Romana Šamanka Ladyloba
no jo sama to čtu znova
a kdybych nevědela motivaci psaní
tak bych se možná taky červenala :-)
19.03.2009 14:55:00 | Romana Šamanka Ladyloba
jéjej ... to bylo jinotajů až se mi z toho hlava zatočila ... a nebo že by to bylo z toho čerstvého vzduchu, co pustili kolegové na naší kancelářské slůje ... :-)
... roboti píšou DPH ... tak nerozumím ... termín pro čtvrtletní přiznání je až 25. dubna ... asi mě to upozorňuje dopředu, abych nezapomněl ... :-)
18.03.2009 14:50:00 | vapiti