Anotace: (ne)báseń - vzkaz
Přeju Bíškovi brzké uzdravení, ať se to jen a jen lepší, aby brzy k nám mohl zavítat. Ať nespěchá, šetří síly, zde na něj myslí, kupa lidí. Věřím, že většina z nás se těší, až se navrátí a jeho básně nás zas uchvátí...
18.03.2009 17:52:00 | NikitaNikaT.
Tak to štěstí přece jenom chodí i po lidech.A nejen po horách jak se říká.
Vím,říká se to i o neštěstí,ale to ať se ani neukazuje.
Přeji hezký odpočinek
a velký nárůst sil.
18.03.2009 17:14:00 | s.e.n
dobré správy rada čítam. :-) Že mu držím palce hádam netreba pripomínať :-)
18.03.2009 16:07:00 | maranika