1899
Jak se Vám líbí
sen téhle noci
namalovaný duhovými
barvami
z cest po
kulatém světě
na korábech lodí
povídá vášnivý poutník
mnoho povyku pro nic
tvrdí paničky ze zábradlí
americké noviny
to tisknout
moderními stroji
s vějíři si pohrávají
nadějné vyhlídky
na budoucnost
stará doba lásky a básní
už je pryč
starožitníkův krám
začíná se plnit
starými zápisky
dobrodruhů
staré století odplouvá
mezi parníky
zvony novoroční
znějí z nebes
nové století přichází
šťastnému princi
zbyly jen obrázky.
Přečteno 322x
Tipy 31
Poslední tipující: Holis, labuť, enigman, fab four, LucQa, zenge, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita, Jana M., nrocinu Jednorožec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)