Zoufalé volání...
Anotace: vrať se příteli!
Až Tě potkám, budu se smát,
v žádném případě na sobě nedám znát,
jak mě moc bolí, že jsi mě opustil.
Až se mě zeptáš, jak se mám,
řeknu fajn a půjdu dál.
Ale..
Sotva mi z očí zmizíš,
budu plakat-fakt mi moc chybíš.
Zanechal jsi stopu v srdci mém,
a odešel jsi z něho ven.
A tak..
Prosím Tě, příteli,
vrať se mi zpět,
pevně mě obejmi,
řekni pár vět.
Nebo stačí jenom jedna..
Zůstávám a neodejdu..
Přečteno 429x
Tipy 15
Poslední tipující: pawliiik, PoeziGirl, ir.is, malý lachtánek, Linda Etschyick, jedam, mimi1000, jesterka, subrtka, Kapka
Komentáře (6)
Komentujících (6)