Pekelné tango
Tak náhlá to změna,
ze štěstí na utrpení.
Má modlitba prosebná,
teď změnila se v proklínání.
Moje vrásky ze smíchu,
teď změnily se na smuteční.
Prý žila jsem jen ve hříchu
a pomůže mi toto učinění.
Proklely mě do horoucích pekel,
nedaly žádnou šanci.
Vidím jen pár hořících světel
a ďábla, co vyzívá mě k tanci.
Tančím hořké, pekelné tango.
Pán temnot je blíž a blíž,
ostře říká
" Vzdoruj mi a okusíš bolest,
nebo poslechni a předemnou se sniž."
Má mě v hrsti, já nevím co dělat.
Jeho oči jsou tak černé,
né já nesmím se v ně dívat.
Jeho hlas je tak temný,
né já nesmím ho slýchat.
Jeho sevření...
Bože, já nemohu dýchat!
Prosím o spásení,
prosím tě bože.
Jeho sevření bodá,
jak ostří nože.
Jeho sevření ve mě život dusí,
možná je to osud,
možná to takhle býti musí...
Přečteno 481x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, lucajda89, lovelienka, Ammazonic, Ariella13
Komentáře (3)
Komentujících (3)