něco mi to moc připomnělo... je to dobře zachycená myšlenka... pocit
jen dyž děláš interpunkci, tak znamínka se dělaj hned za slovo, ale po nich musí být mezera - je to tak zavedený ve všech tištěných textech a usnadňuje to čtení... :o)
17.10.2009 20:31:00 | hanele m.
docela mi to vyrazilo dech, hlavně ten konec.. ale taky bych chtěla umět létat.. ten pocit musí být nádherný..
29.07.2009 21:37:00 | Emily Winnacott