„Tao které se dá popsat slovy
Tak tedy píšu o tom nepravém
Má mysl prázdná je však přesto
psát o něm musím každý den
Někdo to chápe nevrací se
v svých stopách nikdy pozpátku
Přes tvoji Cestu někdo přejde
stojíš na samém začátku
Počátek konec v jednom kruhu
had už svůj ocas pohltil
A v jeho chřtánu vše co cenné
získáš víc než jsi opustil
Žene se stádo ušlechtilých koní
já stále jezdím na oslovi
Zase jsi tam kde jsi byla -
nedá se všechno popsat slovy
Přečteno 320x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, Kapka, NikitaNikaT., enigman, Lilly Lightová, Jana M., Psavec, Skalsky Pavel, ni.va, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)