triviální...
oproti minulosti
se lidé dopravují rychleji
pracují méně
žijí déle
ale přesto jaksi
nemají klid
ani času nazbyt...
měl bych tedy
začít panikařit
žít v krizi?
vždyť jsem letos prožil
zase o něco víc změn než loni
a mám zase víc příležitostí...
proč jsem tedy
úspěšný
klidný
a mám spoustu času?...
není v tom žádný div...
mám totiž takovou tezi
i když možná bude znít jako vtip
ale řeším vše
jako primitiv...
Přečteno 286x
Tipy 36
Poslední tipující: Holis, Churry, Helena Sládková, jita.1965, sophia92, fab four, Triffid Kolbe, voedor, Jana M., NikitaNikaT., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)