iq versus eq...
hele ékvé
jak tak plynule
spolu plujeme
čtu si v tobě mezi řádky
a napadlo mě
že bych mohlo geniálně
využít své rozumové schopnosti
pro nás obě...
máš dobrý postřeh íkvé
vím že bychom si mohli žít
jako v pohádce
na vysoké noze
tvé inteligence
ale většinu situací
stejně ve skutečnosti
budu řešit já...
tvoje Emoce...
Přečteno 344x
Tipy 48
Poslední tipující: zvířenka, Holis, Churry, Kyle, nrocinu Jednorožec, Psavec, Rolnička, sophia92, fab four, jita.1965, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)