..o snění..
Anotace: ..za zavřenými víčky..střemhlav až za hvězdičky..:o))
Sbírka:
..mimoděk..
Na perutýnu okřídlených tužeb
nesou se myšlenky do světů dalekých,
kde jenom nevinnost a zraniteno může
hledat své prameny pro požehnaný hřích..
V zákoutí odvahy a smyslu němých vjemů
snoubí se předehra a neonový vzdech
Dřív než je napadne, proč tady jsou a k čemu
zčeřená hladina olízne mlsně břeh..
Obraz se nakloní a prchá do neznáma
s pocity blažena i touhou létat výš..
A když se objeví skvostné to panorama
Pak se jen důkladně se snem svým prostě sbliž..
Přečteno 379x
Tipy 23
Poslední tipující: Špáďa, ni.va, Caracol, Vlk v rouše, s.e.n, Holis, Lilly Lightová, Kapka, enigman, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)