Zapírám
Čti ve mě
mé tajné indicie
co každou větou
křičím
hledej mě
hledej uvnitř poezie
nic nesouvisí
s ničím
odhal mě
už nevydržím v skrýši
přetvářkou a lží
se utýrám
hovořím o všem
však o sobě jen píši
když ve mně čteš
tak zapírám.
Přečteno 278x
Tipy 10
Poslední tipující: BARBYE, fuu, lucajda89, 5thelement, Kapka, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)