Sněhové vločky
Anotace: Těžké chvíle člověk zažívá, když se navrací domů ...
Sněhové vločky padají na zem
Červené tváře desítek žen
Vracíš se domů a cesta je dlouhá
Přemýšlíš nad tím a silná je touha
Díváš se na ně, žádnou neznáš
Jdeš dál a ihned zapomínáš
Kráčíš po té divné bílé krajině
Mozek tvůj se utápí ve víně
Najednou padáš do studené sněhové závěje
A už tě nic nikdy nezahřeje
Sníh zasype tvůj věčný spánek
O tom co se stalo nám pošeptá ledový vánek
Komentáře (4)
Komentujících (3)