Dítě květin
Dítě květin
Na krku šátek
a když je mír, tak je svátek
Květinová rodinka rozlehlá
a u domu čajovna přilehlá
Sad barevný a velký má
málo plodů a květin tam postrádá
Duše dobrá
Avšak přec jen trochu zvláštní
propadajíc vášni
Nechce víc, než to co má
za penězi se nehoní
a života si užívá
LSD a trávu si občas dá
ale feťák to není
Je to jen prostý Hippík
který jednou svět změní
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)