Tahle básnička
Tuhle básničku ti vyšiji na tvoji košilku
Hedvábnou nitkou mých slov lehoučkých
Posečkej okamžik vydrž jen chviličku
Do saténové košilky bílé jak mladý sníh.
Tak podej mi tu košilku a navleč mi niť
A já budu vyšívat jako královský krejčí
Nahotou tvé kůže do tmy mě sviť
Já vyšiji ti básničku nití nejjemnější.
A až to dílko v tvém náručí dokončím
Přečteš si potichu co všechno tam stojí
Do svitu měsíce tu košilku namočím.
O tvoji lásku moc má básničko stojím.
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenullinka, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)