HARAŠMENT
Anotace: ...mlčím,než bouchnu.
***
Mlčím
………………………
………………………
………………………
Ano
Ano
Ano
Ne
………………………
Když nemlčím slova plynou
jdou si cestou svoji vinou
Rozhazuji ladně ruce
nemyslím už na poluce
Hlavou se mi honí splíny
proč jsem dělal ty koniny
Moh´jsem si jen užívat
krásné holky objímat
Pít ten život po litrech
nalévaných v půllitrech
Jeden ty a jeden já
třetí runda placená
Hoď ty prachy do větru
rád se na ně
Chovám se jak pedofil
ještě holky nedopil
Výšku já už nezvládám
do štanprle si je dám
Vypiju je na ex
nemyslím už na sex
Myslím jenom na tebe
taky trochu na nebe
Tam mi bude krásně
obraz plný vášně
Život jsem už probendil
ani kapku nevylil
Teď ty ďáble prokletý
připrav holky pro květy
Budou spřádat věnce vít
věneček pak budou chtít
Pouštět vodou pro štěstí
do přístavů neřesti
Já tam budu chvíli stát
chci jim jenom radu dát
Chlap je taky jenom tvor
někdy trochu predátor
Když už potom nemá zuby
někdy kouše jenom z nudy
Přestává být pedofil
je to více zoofil
Proto se hned ožení
oblbne až tři ženy
V kufříku jim lásku dá
víc neumí pobuda
Potom táhne klidně dál
jenom spoušť tam zanechal
Tři světelné roky blíž
neunes´ by ani kříž
Jenom kecy roznáší
trochu mu to haraší
Dozví-li se harašment
chová se jak impotent
Ani mu to nedochází
že jsme kdysi byli nazí
Čistí krásní rozmilí
když nám žebro zlomili (y)
………………………
Ne
Ne
Ne
Ano
………………………
………………………
………………………
Mlčím
***
Přečteno 461x
Tipy 47
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, Psavec, Holis, 5thelement, Helena Sládková, zlomeny srdce, střelkyně1, sophia92, NikitaNikaT., ...
Komentáře (19)
Komentujících (18)