Inhevitable suicide
Anotace: S vyčištěnou myslí to nejlépe kreslí.
Byl pozdní večer - venku sníh
Kolem jen slzy a drnčení kocoura
V šíji zmije krut páchal hřích
Už nějakou dobu cítím v sobě netvora
Jekyll a Hyde jak králici z hrudního koše
Vstávat a párat lidské představy ochablých
V jednom jízda apokalypsy, krok světlonoše
Přec hrdliččin zval k zbožnosti jen smích
Ztráta koření do života kluka v akci
Ponořen v hrnci duševní samoty - vřu si
Každá rada si vyžaduje tučnou transakci
Má drahá buď ráda že ještě nejsme na kusy
Bezbolestné mučení, bez pomoci bos
Ohyzdná pauza mezi zrodem a skonem
V pepsinech nelidskosti máčím si nos
S přítelem při těle - se psem či s koněm
Byl života podzim, pod zimnou peřinou
Veselé barvy před smrtí, plameny svíček
Radosti z očí už se teď moc neřinou
Byl předzim života, jako seschlých babiček
Za hlavou záhlaví- odhozené letem světem
Už nikdy se nenarodit, a jak tak jak jsem
Věřím, že života chutě s podzimem smetem
Věřím, že žil jsem svůj tichý requiem za sen
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: CyaNide, WAYWARD, Kapka, rezina
Komentáře (5)
Komentujících (5)