Obraz
Malíři modelem jsem stál,
on maloval obraz zkázy
nemaje barev,jen čistý žal
a z krbu pár černých sazí.
Celý svůj život falešnou zmiji
na hrudi propadlé jsem hřál.
Teď ležím před plátnem v agónii,
okolo krku černý šál.
Za okny písně ptáci pějí
milenci v trávě mají svůj čas.
Co oni ví o beznaději,
lásce vydáni napospas.
Na temném plátně siueta
nadobro světu dává sbohem.
V srdcích jiných štěstí vzkvétá,
jen ne v tom na plátně strohém.
Přečteno 376x
Tipy 24
Poslední tipující: ewon, kja-jin-ka, E.deN, Alien.v.v.s., Lioness, Markéta G., Roger, kikis, labuť, Lilly Lightová, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)