Tak myslím, že závěr je trochu... já nevím, morbidní? :o) Mno, dejme temu, že to není realita. Pak bych to dal do sci-fi, i když.. mno, v pečivu se občas nande lecos, že?
19.04.2009 22:08:00 | NikitaNikaT.
... tak se mi to líbí, žádné ošklíbání, ale té krysy je mi líto, když jste si tak pokecali. Dík, že jsem se zasmála.
22.03.2009 10:52:00 | Kapka