Jediné místečko - 4. sloka...kdo by to řek bude to on...mě malinko nesedí. Ale chápu, že se to musí rýmovat s ..akordeón.. Ale jinak to spojení s francouzštinou je perfektní, celé to má zasněnou atmosféru, která neodolatelně vábí. Tip.
03.04.2009 15:16:00 | René Vulkán
no hlavní zásada je aby oba jedli totéž - pak klidně aj česnek nebo syrečky :oD
20.03.2009 13:35:00 | hanele m.