Smuteční kvítí
Anotace: tleje u lucerny, která svítí.
Když po dešti svežím mezi hroby mlha
v paprscích svítání pomalu se trhá,
černý havran veselou píseň zapěje.
Hromada věnců u zdi voní stále vánoci,
na parte text "po dlouhé těžké nemoci",
človeku mezi hroby leckdy krásne je.
Na kříži vrána načechrává sobě peří,
líp v životě má se ten, kdo v něco věří,
tomu zbývá i v tomhle místě naděje...
Přečteno 604x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, kikis, Markéta Hl., Mario de Janiero
Komentáře (3)
Komentujících (3)