Anotace: tenhle chuchvalec slov jsem smotal jen tak narychlo podle jednoho svýho komentáře atak se radši omlouvám všem, co je zklamu.
A v jezeře se nerozpijí...
...Tvé verše???
Asi ne, když se místo metamorfózy promění METAFORMÓZOU v alabastrovou labuť. A až budu znovu procházet parkem s údivem, kdo je strůjcem té nádherné fontány, vzpomenu si na Tebe :)
Verše plné všehochuti!
15.10.2005 21:17:00 | Jasmin de Paris