vyber si
Anotace: každý má jiné aroma
Železný pohled
člověka bez duše
sděluje skromně,
ačkoliv netuše,
... prožité strasti.
Nestálý pohled
člověka bez srdce
vyhlíží volně,
až cit je rozdrcen,
... neřestné slasti.
Člověče, vyber si,
jak na svět se díváš,
kdo jsi
a co hledáš.
Přečteno 334x
Tipy 21
Poslední tipující: MSH, Blázen? =), Quigleika, Holis, jedam, Isobel, Romana Šamanka Ladyloba, kikis, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)