Věci
Hrnek
V rukou mě hřeješ,
když už noci ztuhlé
malují na věci
obrazce uhlem...
Brýle
Snad, že se kyklopi zalekli Odyssea,
řadí mě ta sklíčka vždy rovnou do lycea,
bez nich však svět se stává dílem imprese
- špatně však hledá člověk kvítky po lese...
Tužka
V zárodku struktury šesterečné
rozmlel tě přístroj ku slávě věčné,
štěstí, že bez tebe ruka je bez sebe,
nakonec popluješ na loďce přes Labe...
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Romana Šamanka Ladyloba, kikis, Mbonita, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)