Večery příliš dlouhý jsou…
Anotace: (o ABSTINENCI..z jiného úhlu pohledu:)
"V kredenci mi dřepí láhev
jako skřítek toužící přeškrtat mé motlitby."
/Charles Bukowski/
***
Večery příliš dlouhý jsou…
když musím stát přísně na nohou
když nemohu se skleničkou
pohodlně spočinout
Večery příliš dlouhý jsou…
když musím stát v pozoru
před každou myšlenkou
čelně čelit
netišit ji sklenkou
Večery příliš dlouhý jsou…
když pracně vymýšlet
každý pohyb nohou
při sklence
naplněné vodou –
Přečteno 320x
Tipy 19
Poslední tipující: Zpátky, Unyle Pěl, vapiti, jedam, TERezicKA, Radek.oslov.Šafárik, Lukáš Rymeš, lucajda89, Rolnička, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)