Něco říct...
Anotace: nevím jestli je to básen ale jsem zvědavá jaký to bude mýt ohlas...
Ráda bych něco řekla
já nemám co...
Nevím co prostě říct!
Vždycky jde přece něco říct
já nemám co...
Někdy je mlčení nadevše
já musím něco říct
ale proč?
Chci si povídat
nemám ským...
Vždycky se přece někdo najde!
Já už ale vlastně nechci
Nic nikomu říkat!
Nechci si s nikým povídat...!
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mounkey, malý lachtánek, Lilly Lightová, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (4)
Komentujících (4)