Strachu plné brány
Anotace: Taky jste měli strach z vašich snů, dva týdny, už dva týdny se mi zdál stejný, hrůzný sen, nebo alespoň podobný sen?
Víš já jen,
chci se ptát,
kde je ten křivoklam,
a duha bez mraků.
Zdával se mi sen,
je špatné nechávat si zdát,
o hlavách plných tlam,
a o hlavních plných strachu.
Avšak ty jsi ten,
kdo chce se stále smát,
když vkráčím do snových bran,
neotřených od prachu.
Potom přišel den.
Nemůžu už spát,
bát se válek bolestných ran,
a válení se v krvavém nachu.
Nevědomá touha a sen...
jak se nemám bát?
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, subrtka
Komentáře (2)
Komentujících (2)