Těžké věci vyjádřené v podobenství a pak pointa.I proto je to " cloumák "
06.04.2009 14:41:00 | Marupiara
Tohle jse skvělé dílko. Myslím, že mluví samo za sebe a již nemám k němu co napsat. ST!
21.03.2009 14:38:00 | NikitaNikaT.
...těžká báseň...může ji člověk neznalý duše autora, pochopit všelijak...král Lávra byl moudrý, lid ho měl rád, přes všehny jeho smutky...tohle si za uši napíši já... :-)
21.03.2009 11:26:00 | Lota