Ten poslední

Ten poslední

Anotace: rozporuplné pocity

Vůně trávy,
hořký polibek kouře.
Z bolesti
jen zuřící bouře.

Žongluji se životem,
láskou a přátelstvím
jako osud.

Cigarety s příchutí
lesních plodů
mne poprvé donutí
chvíli mluvit.

Cestou domů
posledním autobusem
v hlavě leží
myšlenka.

Jak se sakra
jmenoval
ten poslední?!
Autor Kristine Clary-Aldringen, 21.03.2009
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: floreciente, enigman, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel