Anotace: =metafora světů... Kdo z vás objeví více?
***
Pavouk proplétá kontinuitou mysli
podvazek ustřižený z kabaretu
- kam až dosud klesly
Tvé oči? A zbytky čokolády ze rtu?
Mouchy nezbývají, prý to bude
tou muší nemocí.
Křídla odpadnou, prý to bude
přímo od srdcí.
A sítě chřadnou,
Bůh nezvládá se dívat;
Na tu pořádnou
dívku nemáš. Vivat!
Vita!
Ať žijou chudáci!
Plýtvá
životem; vytrácí
se z palety
Jojojojo.....tak tahle je dokonalá. Připojím se ke SHOWGIRL, že tahle mně taky dostala za poslední dobu od tebe nejvíc.....Výborná práce. Měj se krásně