Návod
Být potvora, to bych si přála,
Být potvora, na výsluní bych se hřála.
Být potvora, necítit lásku a pochopení.
Být potvora, pro ni nic svatého není.
Být potvora, nezabývat se láskou.
Být potvora, život je pohou sázkou.
Být potvora, chechtat se lidem do tváře.
Být potvora, kdo jen to s klidem dokáže?
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: ARNOKULT, Zasr. romantik
Komentáře (1)
Komentujících (1)