Zamyšlení
Nad šálkem šípkového čaje
(vdechuješ slastně jeho silnou vůni )
přemýšlíš o vyhnání z ráje.
O tom, proč nejsi na výsluní.
I šípek kdysi růží byl,
květinou, která krásně voní.
Až s podzimem se vybarvil.
Minulost nikdo nedohoní.
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: Antares, poustevník Jirka, Holis, labuť, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (0)