Zamyšlení
Nad šálkem šípkového čaje
(vdechuješ slastně jeho silnou vůni )
přemýšlíš o vyhnání z ráje.
O tom, proč nejsi na výsluní.
I šípek kdysi růží byl,
květinou, která krásně voní.
Až s podzimem se vybarvil.
Minulost nikdo nedohoní.
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: Antares, Churry, j.c., poustevník Jirka, NikitaNikaT., Hazentla, danaska, K.a.Z
Komentáře (6)
Komentujících (6)