Pohyb těles
Anotace: to už je fakt jaro.?.:)
Bez tmy a bez světla
nebyla by noc a den
a často by se pletla
i realita jako sen.
Bez chladu a bez tepla
nebylo by jara, zimy
a často by se pletla
i radost se splíny.
Ten pohyb těles ve Vesmíru
je prapůvodem všeho,
dal nám život, dal nám víru,
tak poučme se z něho..
Přečteno 342x
Tipy 8
Poslední tipující: batůžek na motorku, Agniezka, Hazentla, Házté
Komentáře (2)
Komentujících (2)