Tajemná bytost
Anotace: Stačí uvěřit a možná ji i uvidíš...
Mrákoty oslepující tě touhou,
miliony let za vteřinu pouhou,
pravoúhlé chmýří pampelišek...
To všechno je mnou a já jsem vším.
(Občas nevím, zda sním či bdím...)
Západ Slunce rozžhavený doběla.
Vím všechno!!!
(I kdybych nechtěla...)
Jsem tady pořád, jen mě nevnímáš.
(Já tebe ano!)
Chceš slyšet pravdu?
Tady máš...
Jsem síla vesmíru
víra tvých myšlenek
jsem bytost tajemná
jsem všechno
co jen chceš.
V noci,
až rozum odejde spát...
to jsi v mé moci!
(Setkáme se spolu)
Nechej si zdát,
sen, co je skutečností...
Myslíš, že lžu?
Že jsem někdo, kdo není?
Co se tvým názorem změní?
Nic!!!
Všechno má řád.
Já jsem já a sebou zůstanu.
Napořád!!!
Záhadná, zvláštní, nepoznaná
pořád sama.
Stačí uvěřit a možná mě i uvidíš...
Přečteno 570x
Tipy 51
Poslední tipující: Robin Marnolli, WhiteSkull, Zefi, Psavec, Sýkorka07, Bíša, kikis, Pišák, poustevník Jirka, Indigo, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)