Anotace: /od srdce/
Potkat tak někoho s zářivým vnitřním světýlkem, co hřeje a září i okolo! Je fakt, že takoví lidi jsou, ale zdá se mi, že je jich pořád zoufale málo! (nebo chodí jinými cestami, než já :-()
22.03.2009 22:17:00 | Norma
to světlo v nás, je snad jednoz nejhezčích a nejtrvanlivějších, pokud o něj pečujeme..
21.03.2009 13:58:00 | kikis