NE
Jenom jednou říci ne
a čekat co se stane
jenom jednou odmítnout
celý život promítnout
jenom jednou nesouhlasit
záporné semeno zasít
jenom jednou stačí říct
a pak už nemůžeš říct nic
říkat ne se nevyplácí
ano-to se rychle ztrácí
ne-zůstane napořád
i když už ho nechceš znát
největší chyba říct ne a jít
na otázku, jestli chceš žít…
Komentáře (1)
Komentujících (1)