Zkoušky se blíží
Prý mezi světy
pěti otazníků
mám tančit po bílých
klapkách
vražedné nucení
povinností bez světla
září
- beznaděj
točící židlička nad zasněženými
oktávami
halí se do tmy
Rozcházející se stupňující
pláč...
nad tančící dvojcí
opuštěnou
deset nohou
jedna duše
...myšlenka na pomstu
po hůlce
Vesele kluše
vrátit pomluvy
K výškám se snáší
ohlasy zhůry..
nebe se zatahuje
točím se níž
a níž
*po pěti linkách*
jak mě to unavuje...
Tížená opora snění
při kázání o lepších
pro některé
nechává mě chladnou
Počkám si na časy
až smíchy z tváří
jim spadnou
---brzy
/Civění z povzdálí
s očekáváním neúspěchu
vrátím jim úder
Odejdu bez posměchu?/
...to těžko
Přečteno 269x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, nrocinu Jednorožec, enigman, strašidýlko-střapatý, Házté, Kubino 2, Květka Š., NikitaNikaT., Petbab, Kapka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)