Naivní iluze
Anotace: ...nechápu tvůj úsměv, když...
*Proč se usmíváš?
Svíčka dohasla
a kapky vosku
prostupují mřížkou,
co ukrývá tvý iluze.
!Naivní srpnový iluze!
*Tak proč se směješ?
Přátelé!
To nebyla iluze,
však tys ji násobil.
A stála tu...
//...tvá naivní iluze...!
...srpnová -> ?... //
*Čemu se vysmíváš?
Nesnáším ty pohledy.
Tvý naivní pohledy
přecpaný iluzemi.
Pohledy tvý
zplesnivělý duše.
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Agniezka, shakespeares, Marfuša, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)