Stáváš se......
Anotace: Dnešní básen.....Občas jsou tma jen věty, které nemají rým, ale líbily se mi tam, tak jsem je tam nechala :)
Ač tě znám už dobrých pár let,
poznala jsme tě teprve teď
Ač brzo se to zdá,
holka s hnědýma vlasama se zamilovává
Den bez tebe, je jako slunce bez paprsků
Den bez tvých slov, je jako svíčka bez knotu
Nic, stejně jako já, nedokáže fungovat
Stáváš se mou součástí
Stáváš se mým dílem
Stáváš se mou druhou duší
Stáváš se mou láskou
Chvíle s tebou strašně rychle plynou,
jakoby nám nebyly souzeny.
Myšlenky na tebe však s odchodem nehynou
a každým dnem jsou nové probouzeny.
Jsi mou inspirací
Dívala bych se na tebe hodiny
Lež se stává kompenzací
Abych se vyhnula řečem mojí rodiny
Tahle lež nám umožnuje, abychom byli spolu
Musíme to opakovat znovu a znovu...............
Tvůj pohled je tak klidný
Tvá gesta spořádaná
Tvůj smích je mírný
Tvé oči jsou mi studnou snů
Tvé doteky jsou mi oporou
Tvé rty jsou pro mě touhou
Vždy, když je mi ublíženo,
běžím za tebou jako malá holka.
Spoustu dveří se pro nás otevřelo,
nový život na nás ze všech kouká.
Potřebuju tvoji duši
Potřebujutvůj pohled
Potřebuju tvá slova
Potřebuju tě celého!
Přečteno 451x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Scream Silence, Thesssinka, Radek.oslov.Šafárik, malý lachtánek, Holis, enigman, jedam, NikitaNikaT., Despekt
Komentáře (4)
Komentujících (4)