Vzbuďme se!
Anotace: Není dobré usnout na vavřínech, rozhodně ne tímto způsobem..
Jak hluboká je lidská zloba
Když všichni kolem jsou jen sobci
Tak zkrvená je naše doba
Na vesnici a nebo v obci
Namísto krásy hezkého počasí
Válíme zadky v kožených sedačkách
„ty chceš jít ven, a proč asi?!“
Vše, co je venku najdeš v PC hrách!
Okolo sebe máme jen bordel
Lidé nás dávno přestali bavit
Kdo z domu vyleze asi by omdlel
Na co je práce, když můžem slavit?!
Společnost stará se o samé blbosti
Raději ať druzí topí se v bahně
To vše je projevem nestoudné krutosti
Hlavně že neskončím úplně na dně!
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Aka Kiss, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)