* * * Z bylinek čaj * * *
Anotace: ----------------------------------------------------
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
* * * Z bylinek čaj * * *
* * * V srdcích máj * * *
* * * Přijít měl ráj * * *
* * * Stoupáme výš * * *
* * * Skříň výkladní zříš * * *
* * * V ní Tvoje nebe * * *
* * * Mé peklo zebe * * *
* * * Nedopitý * * *
* * * Neohřál * * *
* * * Z bylinek čaj * * *
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
Komentáře (5)
Komentujících (5)