Skrývám
Schovám si myšlenky
do tiché pomněnky
Promlčené mýlky
rozpustím v jedu
z konvalinky
S jabloňovým květem
brouzdám se světem
V tulipán
pýchu dám
Soužím se hrdostí
sedmikrásně něžností
Ve větvích kaštanu
schovám se poránu
Dojmu se azalkou
stále tou rebelkou
stojím si v aleji
portské si naleji
V mlze z nikotinu
snad už skryji vinu...
Přečteno 430x
Tipy 38
Poslední tipující: jitka.svobodova, vodnař, Zorenka Ježková, jedam, Bíša, carodejka, Divoženka1, Boudicca, Štířice, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)