* ; * Víra * ; *
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
; * ; Musíš věřit ; * ;
; * ; Říkali ; * ;
; * ; Různá jména ; * ;
; * ; Ti nahoře ; * ;
; * ; Násilí ; * ;
; * ; Závist ; * ;
; * ; Lhostejnost ; * ;
; * ; Jste tam? ; * ;
; * ; Musíme věřit ! ; * ;
---
Komentáře (4)
Komentujících (4)