Rozpočítávání
Anotace: je to napsáno jenom tak, prostě jenom tak
V podstatě
bez šatů
na dešti
na blátě
nás dva
rozpočítávám.
Na četníky
na zloděje
s nadějí
i bez naděje
podívám se
do karet.
Co uvidím tam?
To co bylo
to co bude
mě a tebe
celý svět.
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Keneu, januve
Komentáře (1)
Komentujících (1)