Ještě žiju
Anotace: ..volný sled myšlenek...bez rytmu...bez ladu a skladu....
Ještě žiju.
Jen...
Postrádá to
"TAKOVOU TU"
šťávu….
V noci myslím
jen na tu jednu hlavu…
A na ty davy
myšlének v ní...
Nález zdá se být
téměř maligní...
V zrzavo vraném
propletenci vlasů
Dbát jen na
lehkonohou spásu...
Místo mozku
v hlavě sláma
Voní si,
šustí
a je načechraná...
A tak si tu opakuji
ze zvyku
Že snad jen Múza
Je patronkou básníků?
Ale co Múzové?
Jak oni k tomu přijdou?
Než v propadlišti
měnit zažité již
změknou,
přijedou si První třídou
buřinku bravurně
smeknou,
vykovou ze štěští
v pětníku
Písničku
pro radost
pěknou,
jak basa
když tvrdí muziku…
Svého oře sedlám
v žilách vře mi tuž....
Na dobré rady nedbám...
zdálky hlas mne vábí...
Už??
Přečteno 311x
Tipy 13
Poslední tipující: shakespeares, Bean, jedam, V.N.Losinský, K.a.Z, enigman, Kapka, hanele m.
Komentáře (5)
Komentujících (5)