Děkuju........
Anotace: To je pro mou nej a nej kámošku.P.S. Mám tě moc rád a děkuju že jsi při mě ve zlé i dobré!!:-)
Jsi ta nejlepší holčina co znám,
jsem opravdu rád že tě mám.
Nikdy mě nenecháš trápení na pospas,
vždycky si na mě uděláš čas.
Vždycky mi ráda a dobře poradíš,
vím že ty jediná mě nikdy nezradíš.
Proto ti touhle básní děkuji,
je tu vše co díky tobě pociťuji.
Přečteno 636x
Tipy 7
Poslední tipující: pawliiik, Anne Leyyd, Modrý Anděl, Toužím
Komentáře (4)
Komentujících (3)