věci poslední
Anotace: z čtvrteční akce
Jsou chvíle
kdy slova zbytečný
v prostoru marna plavou
kdy ztichnou jindy výřeční
a se skloněnou hlavou
ve spárách dlažeb bloudí
Jsou chvíle kdy ticho křičí
sem tam jen odkašlání
jak hrot se v hrdlech příčí
a slzy ti to vhání
..pak stékaj polstrováním
židlí v tý síni smuteční
Tohle je skutečný
to neni na divadle
kdy seberou padlé
odtáhnou za oponu
potom se ukloní
a zmizí v peletonu
Tohle je kurva smrt
bolí jak kudla v břiše
střelena z luku
tak nenašlapuj kolem tiše
a pozůstalým podej ruku
koukni jim do očí
i když se v slzách topí
..pak se jdi opít.
Přečteno 323x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, NikitaNikaT., Rolnička, René Vulkán
Komentáře (2)
Komentujících (2)